Onderwijs

Muziekonderwijs

Met muziekonderwijs van TacT investeert u in de toekomst van uw vereniging. Ontdek onze uitgebreide lesmogelijkheden om samen het onderwijs voor uw muziekvereniging te verzorgen. Met TacT Muziek haalt u het beste uit uw vereniging.

Advies

Advies & Begeleiding

Hoe maak je kinderen enthousiast voor een muziekvereniging? Is een muziekvereniging werkgever bij een ZZP-arbeidsrelatie? Hoe moet ik omgaan met persoonlijke geschillen binnen een muziekvereniging? Wij adviseren en beantwoorden graag uw vragen zodat u altijd de juiste keuze maakt. Met TacT houdt u een heldere kijk op de zaak.

Projecten

Slimme service

Wij maken het u graag gemakkelijk. Met de slimme service van TacT regelt u snel en eenvoudig alles om uw muziekvereniging op de juiste manier in de spotlights te zetten. Ontdek nu de mogelijkheden en maak van uw vereniging een ware belevenis.

 

Laatste nieuws

Koningsdag 2018: Nationale feestdag voor de blaasmuziek!

20180426_foto_koningshuis_thumb Vandaag, vrijdag 27 april 2018, is het Koningsdag. Op deze nationale feestdag zullen veel orkesten en duizenden muzikanten muzikaal massaal van zich laten horen.

De Muziekfabriek 2.0 in Ommen

Flyer_muziekfabriek_2 Op initiatief van stichting HaFaMO uit Ommen heeft TacT een nieuw muziekproject ontwikkeld. Vanaf dinsdag 6 februari 2018 zal 'De Muziekfabriek 2.0' worden geopend.

Kennis en ervaring op KNMO congres

Img_8855_thumb Zaterdag 25 november was TacT Muziek aanwezig tijdens het landelijk congres van de KNMO in Eemnes. Het congres stond in het teken van het delen van kennis en ervaring voor en door muziekverenigingen en professionele organisaties waaronder TacT.